Jeg har fått en litt irriterende tanke/ motforestilling , om at jeg ikke vil lese bøker av forfattere , som masseproduserer bøker. Fått det for meg at de gjør det bare for penger. Har sett forfattere som skriver serier, og i tilegg kommer med forskjellige sjangere i løpet av kort tid. Eksempel på dette er Lucinda Riley. En flink forfatter , men det kommer så mange bøker.!!
Jeg har yndlingsforfattere som jeg leser alt av, og gleder meg til de kommer ut med nye bøker. Ofte må man vente ett år, to år , og så kommer boka og jeg styrter i butikken. Føler at det blir litt mer tyngde, i bøker som forfatteren har holdt på med en stund.
Hva tenker dere.? Mulig jeg dømmer raske forfattere nå , mulig de bare har masse på hjertet , og jobber raskt....

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det er viktig poeng du drar frem her. Jeg tror av og til om forfattere blir populære, ønsker forlaget at de raskes mulig skriver en ny bok som kan selge godt til publikum. Ja det finnes en del masse av forfattere som du nevner der produksjonen av romaner- osv er høy, kanskje det ville vært mer lønnsomt med mindre utgivelser og kun noen få. Det kan også vær et poeng at de er selv over ivrig også da.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja , jeg har også lagt merke til at presset kan bli stort for forfatterne også, at de må prestere mer og raskere.
Men leserne er ikke dumme, de merker da raskt om det er kvalitet. Om flere bøker av samme forfatter , begynner å selge dårlig og leserne svikter, hviler det et ansvar hos de som presser på også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja kvaliteten synker fortere hvis det målet blir å produsere mer og mer. Ja det er klart at lesere også presser forfatterne også etter bestselger listen. Håper alltid på god litteratur som er skrevet på gode betingelser for forfatter.

Ønsker deg fortsatt en fin søndag :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNina