Sliter, sliter og sliter med denne boken. Har bare noen få kapitler igjen, men blir stadig distrahert av andre og mer oppslukende bøker som jeg heller vil lese. Dette var ikke en bok som fenget meg. Den begynte ganske bra og det er en historie fra en spennende synsvinkel - de siamesiske tvillingene - som kunne absolutt ha blitt til noe, men det skjer veldig lite og alle tilbakeblikkene blir uoversiktlige og jeg blir ikke fanget av hovedpersonene i det hele tatt. Bi-personene i form av paret som adopterer tvillingene har mye flere fasetter og historiene rundt de er ganske fine, men det holder ikke en hel bok.... Har bestemt meg for å ferdiglese boken, men det holder hardt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg må henge meg med på denne, jeg slet veldig for å komme meg gjennom denne boken! Den er lite engasjerende, det er få situasjoner leseren kan kjenne seg i og relatere til, og det er altfor høyt detaljnivå på situasjonsbeskrivelsene! Man får nesten ikke innblikk i LIVENE til personene vi hører om, og alt for mye informasjon og turer og opplevelser de har hatt. Greit nok at opplevelser og livet i seg selv er det som former mennesker, men det ble bare helt feil fremstilt i denne boken.. Jeg syntes den hørtes interessant ut når jeg leste omslaget, men jeg hadde forventet litt mer "medisinske detaljer" rundt det å være sammenvokst i hodet, og de daglige problemene de møter på sin vei som vi funksjonsfriske ikke tenker over.

Kort sagt er dette ikke en bok jeg kommer til å anbefale andre å lese, og jeg kommer ikke til å tilegne den en plass i boksamlingen min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har også slitt med denne boka. Starten var bra, men den tok liksom ikke helt av. På slutten skumleste jeg boka, men jeg kom til slutt gjennom den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

hadde nok ikke lest denne boken om jeg skulle kjøpt den selv. Leste den relativt fort ut, men mest for og bli ferdig med den. litt under middels god bok pluss at det er en sjanger jeg vanligvis ikke er så begeistret for. Den får et pluss poeng siden siamesisk tvilling vrien var litt annerledes.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er vel flere her på Forumet som fikk boken for å lese igjennom og si litt om den. Noe stor litteratur er det ikke, etter min mening....men kanskje en story som vil interessere noen. Sa litt om den i bloggen min jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob Sæthre