Nå er tiden kommet for årets store utskeielse. I morgen grytidlig setter jeg meg på et fly og reiser 1643 km for å komme til Oslo og være tilhører på krimfestivalen. Slå den!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det høyrest moro ut. Eg måtte kike litt på programmet. Har du vært på tidlegare festivalar? Korleis blir det når alt er gratis, er det stor trengsel og vanskeleg å få plass på dei arrangementa ein vil få med seg, eller blir det stort sett plass til alle som vil? Håper uansett at du som reiser så langt får godt utbytte av festivalen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Joda, krimfestivalen var en fin opplevelse – ikke så mye dybdeopplevelse (alt var jo enveiskommunikasjon fra forfatternes side), men en brukbar breddeopplevelse (ikke lagt opp til innspill fra salen). Nå vet jeg om en bråte brøker jeg bare MÅ lese i tiden som kommer. Meningen bak fra arrangørenes side er naturligvis å få solgt mest mulig. Det får de ikke meg med på – etter å ha investert så mye i selve reisen og oppholdet, blir det nok heller biblioteklån det kommer til å dreie seg om. Det var ikke vanskelig å få plass bare man kom tidlig nok. Det var satt opp mange skjermer overalt, så man så veldig godt. Jeg ville ha med meg mest mulig og satt omtrent pal fra morgen til kveld. For øvrig var damer i stort flertall blant publikum, når det gjaldt forfatterne var det motsatt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonTurid KjendliePiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtHarald KLinda NyrudTone SundlandIngunn SJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenTine SundalHildeToveHeidiTine VictoriaHelen SkogAndreas BokleserTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamge