Hver gang jeg leser en skikkelig god bok, blir jeg nesten litt smådeppa etterpå. Fordi jeg vet hvor langt det er mellom de virkelig gode bøkene.

Jeg ender opp med å lese på minst 10 bøker før jeg klarer å bestemme meg for hva jeg skal lese. Og, når jeg har bestemt meg tar det ikke lange tiden før jeg går lei av boken, fordi den ikke er så bra som den jeg leste sist. Sukk.

Livet er hardt! ;D

Men, det er kanskje noe flere sliter med?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Etter mange års lesing har jeg blitt veldig kritisk til hva jeg velger å lese. Det som får meg til å velge en bok er ofte anbefalinger, omtale, litt smuglesing i boka, samt lest andre gode bøker av forfatteren.
Dette gjør at jeg skjelden leser dårlige bøker. Jeg velger ikke lengere bøker tilfeldig :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er som deg også veldig kritisk til hva jeg leser. Også liker jeg ikke krim, det utelater jo mange av de mest omtalte bøkene.

Men, bruker nettet flittig, så jeg finner jo noe. Vet at jeg dumper borti flere veldig gode. Er bare litt sånn antiklimaks akkurat i det jeg har lest ut en.

Men, jeg fortsetter jo å lese, så jeg gir aldri opp. ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hm...kjenner meg litt igjen i dette ja..men for å vinkle det litt mer positivt så blir en jo mer kritisk jo flere bøker man leser, noe som gjør at man setter enda større pris på "Godbitene". Tror muligens vinkjennere og gourmetkokker kan ha det på samme måten! Ser ikke akkurat for meg Hellstrøm kose seg på McDonalds!..så les videre i trygg visshet om at jo...det fins heldigvis bedre bøker og Gled deg til neste!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hehe, jeg er kokk, men det hender (om enn sjeldent) at jeg spiser McDonalds. I et desperat øyeblikk.

;D

Det er helt klart en sammenheng med antall leste bøker og godbitene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ville kanskje ikke gå så langt som pts, men kjenner igjen greia. En god bok som tar opp hele dagen - det blir lenger og lenger mellom dem - jo mer jeg leser; hmmm - en sammenheng!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sånne bøker holder meg oppe halve natta også. Klarer ikke legge de fra meg for å sove engang..

Det er vel på en måte bra at ikke alle bøkene er fantastiske. Hadde kan hende ikke satt så stor pris på dem da. ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Morten BolstadNikkaChristofferKirsten LundKjell F TislevollMonica CarlsenAnniken RøilPiippokattaHarald KHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTanteMamieHenrik  Holtvedt AndersenLisbeth Marie UvaagTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrld