Svært ordrik bok. Mange parallelle plot. Som kriminalroman er den uvanlig ved at forbrytelsen blir oppklart for leserne, men ikke for etterforskerne. Men det er jo tilfelle med mange forbrytelser i virkeligheten også.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Er akkurat ferdig med boken og kjenner at jeg sitter igjen litt forvirret. De fleste bøkene jeg har lest av Paulo Coelho har vært litt trege før man kommer ordentlig inn i dem, men budskapet gjør allikevel bøkene veldig bra. Her satt jeg ikke igjen med samme følelsen når jeg var ferdig med boken.

Det var en interessant og spennende bok, men jeg fikk ikke den aha-opplevelsen jeg venter av Paulo Cohelo. En veldig bra bok, bare ikke som forventet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg liker den, selv om jeg ikke finner den veldig interesang ennå:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Kirsten LundHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødEllen E. MartolSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn Christinbandini