Gled deg til "Tett inntil dagene"! Dette var etter min mening en fantastisk bok som jeg ikke kan få rost nok! Selv leste jeg den kort etter at min mor døde og kanskje det er noe av grunnen til at den gikk rett til hjertet på meg! Men den handler selvfølgelig om mer enn sorg, den tar for seg hvordan det er å komme som flyktning til et fremmed land, skamfølelsen ved å være annerledes enn kameratene osv. Som sagt denne boka elsker jeg! Har lest den både 2 og 3 ganger allerede! Ellers har jeg lest 3 av de andre på lista di: "Ladies", helt o.k bok men med en noe skuffende slutt synes jeg. "Det synger i gresset" Den er det jammen lenge siden jeg leste men husker at jeg likte denne godt. Har forøvrig likt alle de bøkene av Doris Lessing som jeg har lest. "Hundehode" falt ikke helt i min smak, kanskje jeg leste den ved feil ståsted i livet og burde muligens gi den en sjanse til? "Det tapte symbol" syntes jeg var en stor skuffelse, det blir min siste Dan Brown tror jeg...."Hasselby" står også på vent i min bokhylle og det er en bok jeg gleder meg skikkelig til..hørt mye positivt om den. Hm..rart at jeg ennå ikke har fått begynt på denne.! Ellers står mine uleste bøker under "Skal lese" i profilen min!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Å, nå fikk jeg virkelig lyst til å lese "Tett inntil dagene", for slik du beskriver den høres det ut som min type bok :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter å ha sett hvilke bøker du åpenbart har sansen for, vil jeg også mene det ja! ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethTralteMargrethe  HaugenKjell F TislevollHarald KElisabeth SveeOleBård StøreDagfinn JakobsenTove Obrestad WøienDemeterLinda Therese BjerkanFrode Øglænd  MalminMarianne  SkageCathrine PedersenTor-Arne JensenGro Anita MyrvangTrude JensenDaffy EnglundSigrid NygaardToneHilde Merete GjessingFrisk NordvestDressmyshelfTine SundalGrete AastorpSynnøve H HoelKaramasov11John LarsenMorten BolstadIngeborg GEster SBerit RBjørg RistvedtBenedikteAkima MontgomeryVioleta JakobsenStig Tingar hSol