Jeg mener å ha lest om et program på nettet du kunne laste ned el. Som merket visse ord i setningen, noe som skulle hjelpe deg å lese fortere- noen som husker hva programmet het. Eller finnes det noe annet?
Hilsen Canis

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Hurtiglesing - ulike programmer (lenker på www.statped.no)

For jobb og studier er det nyttig å være i stand til å få med seg essensen ved å skumme raskt gjennom teksten. Men skjønnlitteraturen håper jeg ikke du har som mål å hurtiglese? ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og det var nok Spritz jeg lette etter.
Tok også en lesetest som fulgte med en av lenkene dine, og jeg lå på 636 ord i minuttet- så helt grei hastighet.
Takk for linker

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg ble nysgjerrig nå, så jeg gikk inn på Spritz-lenken og testet ut at der kunne jeg skru opp til maks-hastigheten og få med meg innholdet - men noen behagelig leseopplevelse skal jeg ikke påstå at jeg fikk. Det var mer en sånn "in a pinch, it can be done"-følelse. Og det visste jeg vel egentlig fra før - jeg kan hvis jeg må, men me ligar det itje.

Man skal ej læse for at sluge, men for at se, hvad man kan bruge,

som det heter i Peer Gynt.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Nei der leser jeg kjapt nok:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

may britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaReidun SvensliRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87EvaThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosaMarianne  SkageConnieAxelinaPiippokattaKarina HillestadEmil ChristiansenGunillaHarald AndersenIngeborgGroLisbeth Marie Uvaag