Huff, jeg har 70 bøker pr i dag (i profilen)som jeg ønsker å lese og stadig kommer det nye til. Finner veldig mange her inne som pirrer min nysgjerrighet. Mange av bøkene eier jeg, de fleste har jeg kjøpt brukt på forskjellige steder. Noen skal jeg låne på biblioteket og ei har jeg bestilt.

Jeg har lest kun 2 av de du har på din liste og det er "Et rom med utsikt" og "Utrenskning". Den siste er jeg akkuratt ferdig med og har skrevet en kommentar her inne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hehe, ja det hoper seg raskt opp bøker man ønsker å lese. Det er jo så mange spennende bøker i verden, og alt for lite tid!

Ja har fått anbefalt Utrenskning av flere. Har tenkt lenge på å lese den, men den har hittil ikke blitt åpnet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

HeddaMIngunn SKirsten LundSynnøve H HoelHarald KVannflaskeBjørn SturødJane Foss Haugenandrea skogtrø egganTove Obrestad WøienEvaTor-Arne JensenFrode TangenKristine LouiseTheaLailaMorten MüllerThereseHilde H HelsethReadninggirl30SolveigKaren RamsvikGunillaBeathe SolbergLabbelineHeidiHeidi HoltanMetteRuneEli HagelundMarit HåverstadBertyVibekeLaila StenbrendenBerit B LieMonica  SkybakmoenLars MæhlumChristin SillibakkenStine SevilhaugMona Hagen