Problemet er at dersom Bokelskere blir et torg for kjøp av bøker, dukker falske anmeldere opp. De skryter da dårlige bøker opp i skyene bare for å selge.

Verden er full av reklame. Vi mangler ikke "uskyldige knapper", de finnes over alt. Det vi mangler er reklamefrie soner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det lille som er av reklame på Bokelskere, pluss denne lille knappen som ingen er tvunget til å bruke, er ingenting i forhold til det som er vanlig på nettsider. Jeg synes vi må tåle såpass, og ikke se for oss verstefallsscenarioer med en gang.

Jeg er så lei av at en del folk (nå snakker jeg generelt, ikke til deg) forventer at alt skal være gratis, men ikke tåler at andre metoder blir brukt for å tjene penger. TV-lisens er galt, og reklamepauser er galt (Jeg kjenner folk som klager under HVER reklamepause på TV3. Stakkar!). På Facebook er det et titalls grupper laget av folk som er livredde for å måtte betale for å vise fyllabilder av seg selv. Og jeg vet at det hadde blitt sure miner hvis vi måtte betale for å være medlem på Bokelskere. Det er ikke gratis å drive et nettsted, det tar mye tid, og her på Bokelskere får vi jo nesten alt vi peker på. Så jeg ser ikke problemet. Dukker det opp falske anmeldere på grunn av denne knappen, så finnes det sikkert en løsning på det også.

Det var dagens utblåsning... :P

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaIreneleserVannflaskeHanne Kvernmo RyeEmil ChristiansenMads Leonard HolvikIngunn SNorahSolHeidi HoltanEivind  VaksvikKirsten LundWencheTerje MathisenBookiacLars Johann MiljeritaolineHanneVigdisPer LundWilliam BillisonBjørn SturødINA TORNESLinda NyrudSivHarald KJarmo LarsenTor Arne DahlNicolai Alexander StyveCarine OlsrødDagfinn JakobsenMarianne  SkageAlice NordliGro-Anita RoenIngeborgChristofferHilde Merete GjessingIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJ