Er det noen her som kan huske noen barne(pike)bøker som handlet i fangstmiljø i Alaska eller Canada og som kunne leses rundt 1960? Det kommer av og til noen inntrykk fra dem fallende ned i hodet mitt, - men jeg husker dessverre ikke mer!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Kan det være Amik-bøkene av Estrid Ott du tenker på? Nå er det så lenge siden jeg leste disse at jeg har glemt hvor hovedpersonen var født, men det var i alle fall nær et fangstmiljø langt nord. Det kom etter hvert mange bøker om Amik, hver av dem lagt til et nytt miljø - men hun lengtet alltid "hjem" til hvor det nå var hun var født (av danske foreldre).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, sannelig ser det ut som om det må være Amik hos indianerne, - tusen takk skal du ha!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk skal du ha, - jeg skal sjekke det ut! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenAnne-Stine Ruud HusevågEmil ChristiansenHilde H HelsethBård StøreNinaBerit RHarald KHilde Merete GjessingDinaMajsenKaramasov11Torill RevheimKirsten LundRufsetufsaLisbeth Marie UvaagBente NogvaNicolai Alexander StyveJulie StensethCarine OlsrødIngrid HilmerChristofferMonica CarlsenMartineandreas h. o.Hanne Kvernmo RyePiippokattaGro-Anita RoenBertyBjørg Marit TinholtLisbeth Kingsrud KvistenMarit HåverstadNina GLabbelineIngunn SArne SjønnesenGeir SundetBjørg L.Reidun Svenslisiljehusmor