Romjula kan være en tid for å legge planer for året som kommer. Håper flere har lyst å bli med på denne leseutfordringen i 2018 :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg hadde tenkt å vente med å velge bøker, men har allerede spikret 27 punkter, de 8 første på lista mi har jeg lånt på biblioteket, så de blir de første jeg leser. Og jeg vet at det blir en Varg Veum bok for 'Nordic noir'.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har spikret ti stykker, men vet ikke helt hvilken som blir først ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har 30 punkter klare med tips til 10-12 punkter til. Jeg er allerede igang med første boka, Farlige bølger for punktet 'A book you borrowed or that was given to you as a gift'. Leser mens jeg ser på America Music Award på TvN. Lånte den samtidig med Full storm - naturkatastrofer og ekstremvær i Norge for punktet 'A book with a weather element in the title' som blir neste bok jeg leser da jeg lånte begge tidlig i Desember og de har forfallsdag 2. Januar, men regner med å måtte fornye 'Full storm. Med 10 bøker som jeg la til på 'leser' hylla tidligere idag er 17 av bøkene punkter på leseutfordeingen.

Av de 30 klare er 8 lånt på biblioteket, 19 har jeg allerede i samlingen, 2 til er på vei i posten og en må jeg låne på biblioteket. De fleste av forslagene er bøker jeg har et sted i samlingen min, de jeg ikke finne låner jeg på biblioteket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Margrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmHarald KKirsten LundmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaske