Jeg ser at en helt nylaget innspilling av Little Women kommer på nrk i julen, - det blir storveis, håper jeg!
Boken som kom ut i 1868, er skrevet av Louisa May Alcott og handler om hennes og søstrenes oppvekst i Concord i nærheten av Boston. Foreldrene som tilhørte den intellektuelle kretsen rundt Ralph Waldo Emerson og H.D. Thoreau, ga døtrene en etter forholdene fri og spesiell oppdragelse. Romanen har vært filmatisert ihvertfall to ganger tidligere, og nå gleder jeg meg til å se den tredje!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Har aldri lest denne boka, men er den verdt å få med seg? Vurderer både å lese boken og se på Nrk.

Ha en god jul :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har ikke lest boken siden jeg var ung, bare sett filmen fra 1990-tallet, men opplever den som et viktig tidsbilde i tillegg til en koselig historie.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Åå, jeg elsket denne boka da jeg var lita - og fulgte med den som tv-serie en gang, det var faktisk ei jul det også. Det må ha vært den som ble laget i 1978.

Jeg skal også forsøke få med meg serien denne jula, gleder meg til det :-)

Tror kanskje jeg må gjenlese boka også :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Gro-Anita RoensiljehusmorSynnøve H HoelTherese LierElisabeth SveeGro Anita MyrvangEster SKirsten LundEileen BørresenTrude JensenGjertrud JacobsenHeidi HoltanHarald KEgil StangelandDemeterStig TMads Leonard HolvikRisRosOgKlagingTatiana WesserlingMarteKarin  JensenTor-Arne JensenReidun SvensliPiippokattaLene AndresenIngunn SIvar SandTanteMamieKikkan HaugenGodemineFindusJulie StensethMorten MüllerSiljeDolly DuckNicolai Alexander StyveBjørg L.GroVannflaskeTine Sundal