Jeg elsker app'er og lurer på om det finnes en app for å holde styr på bøkene man har, et slags eget lommebibliotek? Vet at det finnes en del engelske slike app'er, men jeg vil ha en som er mer internasjonal sånn at den fungerer med norske bøker også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Ja her inne.. du kan også få skrevet ut en liste fra biblioteket, koster noen småkroner. Jeg tok lista og førte inn bøkene her.. når du kommer inn i det går det kjapt.. du behøver ikke skrive alt, men litt av tittelen så kommer boken automatisk opp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

den kommer som app på telefonen også så du kan sjekke om du har lest boken fra før når du vil låne en ny på biblioteket

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Man kan bare huke av på å lagre historikk i "mappa mi" på biblioteket, så kommer det opp beskjed om at man har hatt boka før hvis man prøver låne den samme boka flere ganger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg bruker CLZ Books. Fantastisk program! Har det både på PC og Ipad og Iphone. Gratis sky til synkronisering mellom de forskjellige mediene. Legger nye bøker inn på f.eks PC, så kommer de inn på mobilen når du kjører appen.
Det koster litt, men det er verdt kvart einaste øre! Mobil og Ipad appen er litt enklere enn PC-versjonen. Så anbefaler begge deler, og PC-versjonen kan også gjeres personlig. Du kan legge inn kolonner, legge inn norske ord etc.

Eit fantastisk verktøy for oss bokelskere!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for tips, skal sjekke det ut!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Goodreads har egen app, og de fleste norske bøker finnes der :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tenker mer på et lommebibliotek hvor jeg registrere alle bøkene jeg eier. Nesten som et kartotek. Dessuten synes jeg ikke Goodreads appen er noe bra...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag