Er det noen som har tips på bøker som kan likne litt på Elizabeth Noble sine(b.l.a Lesesirkelen og Til mine døtre)? likte også Victoria Hislop og Kate Morton. Noen som forstår hvor jeg vil? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Tusen takk alle sammen, jeg sjekker ut:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva med Maeve Binchy sine bøker da?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, Maeve Binchy tenkte jeg også på. Evening Class er vel en av de beste av hennes bøker - det var for øvrig den boken danske Lone Scherfig baserte sin film Italiensk for begynnere på. Og den filmen er jo bra, forresten.

Maeve Binchy's Circle of Friends er også filmatisert - med bl.a. Minnie Driver på rollelisten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Circle of Friends er muligens best, også Tara Road og The Glass Lake er bra, Silver Wedding også kanskje

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste Evening Class først jeg, skjønner du - det er jo ofte den første man leser av et forfatterskap som "henger igjen"...

Og den boken var det min søsters den gang åttiårige svigermor som anbefalte meg, etter at den engelske lesesirkelen hun var med i på sitt lokale bibliotek hadde lest den. (Makan til klønete setning...)

Jeg trøtnet på Binchy etter hvert som den ene boken begynte å ligne den neste - men før man kommer så langt, er de absolutt verdt et besøk! Underholdende og lettleste. Minner meg egentlig litt om Anne B.Ragde-trilogien fra Neshovd - altså ikke tematisk, men i tempoet man leser dem i!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt sagt: "trøtnet på"..gjorde visst det jeg også, leste de fleste av bøkene hennes i en "latperiode", synes de var lite krevende og lette å ha med som ferie-lesing o.l. Hadde det samme for mange år siden med Margaret Drabble sine bøker også, tok de fleste av dem i en jafs og var ferdig med de.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kate Jacobs - Fredagsstrikkeklubben, kanskje?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard Holvik