Du verden, hva du rekker! Jeg har rundet 50 leste bøker hittil i år, og synes jeg har hatt et godt leseår. Så 100 er ikke mindre enn imponerende!

Noterer meg Fern Britton, hun har jeg ikke hørt om før. Jeg koser meg også innimellom med lett chick-iit. Godt å hvile hodet i etter perioder hvor jeg har lest mye dystert stoff, synes jeg. Takk for tips :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har vært sjuk og sjukmeldt i nesten hele år, så det er bare derfor jeg har rukket det. Trives ikke med å sløve foran TV dagen lang og dermed blir det i stedetfor mye lesing da kroppen min trenger hvile. Går også en god del turer og da med lydbok. Så hadde det ikke vært for lydbøkene og den skrantende helsa ville jeg neppe rundet mer enn 50 bøker selv :-) Har vurdert å blogge litt om bøker og lydbøker.,. Liker jo å dele tips, og blir oppriktig glad for å kunne anbefale litteratur til likesinnede, men så finnes det jo så mange blogger at jeg ikke helt skjønner at enda en skulle betyr noe for noen

Er helt enig i at litt lett chicklit er fantastisk som avkobling. Bruker det selv som "overgangsbok" - en slags pausebok mellom to tyykke bøker, eller to tunge/alvorlige bøker . Men kunne aldri noensinne "levd" på kun den type litteratur .. :-p alt til sin tid

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har lest 138 bøker hittil i år, de 2 siste årene leste jeg 158 bøker (2015-2016) og de 2 årene før det (2013-2014) leste jeg over 300 pr år, men 2005-2006-2007-2009 leste jeg under 100 bøker hvert år.

Igår var jeg på båttur til Strömstad fra Skjærhalden på Hvaler. Tar de turene når jeg vil ha tid på meg inne i sentrum og bedre tid på meg på biblioteket. Har fire timer på meg på de turene. Var på biblioteket for å hente boka jeg vant på Strömstad biblioteks sommerbingo. Jeg hadde 3 korte hyller med bøker å velge fra, og fant en bok helt i min smak, Vasadrottningen - en biografi över Katarina Stenbock 1535-1621.

Jeg hadde bare regnet med å komme hjem med 2 bøker , men kom hjem med 11 bøker i steden, gevinsten, 5 lånt på biblioteket og 5 kjøpt på restesalg i Strömstads bokhandel for 100 kr. Kunne ha kjøpt 5 til, men var ikke sikker på om jeg hadde nok penger siden det var mitt første stopp.

De jeg kjøpte var:

På turen leste jeg på Medeltida människor - Et porträttgalleri som jeg fortsatt har 3 kapitler igjen på og leser ferdig denne helgen. Den andre boken jeg leser på i helgen er Herregårder i Østfold siden den forfaller på biblioteket neste uke. Og til slutt leser jeg på Star Wars - The Visual Encyclopedia som jeg egentlig har kjøpt for en venn, men leser den selv først.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundLars Johann MiljeChristofer GabrielsenPiippokattaReadninggirl30Akima MontgomeryflaEvaHilde VrangsagenAnne Berit GrønbechCecilie69Reidun SvensliAlice NordliAnne LiseEileen BørresenG LTine SundalLisbeth Kingsrud KvistenHarald KAmanda AAnn Helen EmgeSynnøve H HoelFiolNorahBenedicteHeidi LConnieHildeE .Tone HMarianneNDaffy EnglundCarine OlsrødEster SIngeborgBeathe SolbergLailaIngeborg GSigrid Nygaardritaoline