En nydelig bok synes jeg, - ikke minst likte jeg godt forfatteren sin formidling av krigens "bakside" når det gjelder internering av japanere bosatt i Amerika. Helt ukjent for meg som leser, og Ford får fram historien uten å være tåredryppende eller sentimental. Hovedpersonen Henry kunne til tider virke veldig moden som trettenåring, - men kanskje ble man tidligere voksen på den tiden, - og med den bakgrunnen Henry hadde?

En bok jeg vil anbefale til alle!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg var også inne på tanken at den modenheten til Henry og Keiko som 12-13 åringer var litt "på grensen", men kanskje ikke usannsynlig. Og romanen var en riktig "feel-good-opplevelse". Har nettopp blogget litt om den her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BertyCecilieSissel ElisabethKine Selbekk OttersenGladleserSigrid NygaardIngeborg GConnielittymseAnineEvaTorill RevheimBård StøreHarald KLogikaKirsten LundBjørg RistvedtDemeterHegeMargretheTarjeikriraAndreas BokleserAnne Berit GrønbechTove Obrestad WøienEli HagelundRufsetufsaOleTorTor Arne DahlTonesen81Linda NyrudNinaVibekeVegard BorgenKjell F TislevollRandiMorten MüllerMarieKjetil