[ Slettet av bruker ]

Viser 7 svar.

Hatt boka leeenge, leste den til slutt, og... tada! Elsket den, den er en sånn bok som er bare historie, med god fortellerstil. Fins altfor mange bøker nå som har flink-flinke forfattere uten en god historie. Ble veldig veldig bekymret når det var et par sider igjen, fordi, hva? Et par sider når det ikke egentlig nærmer seg en løsning? Så leste jeg ferdig, ble så forbanna at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre, og så fant jeg ut at det var en trilogi. Aha-øyeblikk. Da er slutten fullstendig akseptabel og godt satt opp. Hva skrivefeilene angår, de irriterer meg også grønn og blek, men de verste er ikke "i ord" skrivefeilene, men da det har blitt oversatt feil ord, eller blitt lagt til ett eller trukket fra ett, for da blir det plutselig umulig å forstå hva som foregår. Gleder meg til de neste bøkene, bare dumt det er så lenge til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig i den. Oversetteren kunne gjort en mye bedre jobb. Opplevelsen ble litt ødelagt av at jeg av og til måtte stoppe opp og tenke over hva som egentlig skulle stå. Men alt i alt likte jeg boken veldig godt og anbefaler den gjerne. Fant ikke ut før nå at det var en triologi og det var jo en hyggelig overraskelse!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg gav opp etter nokre sider. Skrivefeil og elendige oversetting, gjorde at eg irriterte meg meir enn eg koste meg. Hadde lyst å lesa ho, men det vart for masse. Har bestilt den på engelsk. Skal lesa den når den kjem...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Handlinga var så god, at jeg overså alt, og bare nøt. Men neste leses nok på engelsk, har ikke tid å vente til den blir oversatt ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har virkelig lyst til å lese denne. Sto i bokhandelen her for noen dager siden, skulle bytte en bok jeg fikk i gave som jeg allerede hadde. Sto å vurderte om jeg skulle kjøpe den. Men det sto mellom denne og en anna bok; Englelære av Danielle Trussoni. Og da valgte jeg den i steden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

skrivefeilene,ja;) gleder meg til å lese den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ble sittende igjen med en haug med spørsmål etter å ha lest denne, men fant etterhvert ut at det er en triologi så da ble alt mye bedre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Lars MæhlumSynnøve H HoelAnn ChristinHarald KHeidi Nicoline ErtnæsPiippokattaAnneWangTor-Arne JensenRufsetufsaKirsten LundTatiana WesserlingNorahAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAlice NordliTone Maria JonassenKnut HauglandTherese HolmSigrid Blytt TøsdalBeathe SolbergBjørg RistvedtINA TORNESTove Obrestad WøienHeidiMathiasSiv ÅrdalStine AskeJulie StensethmgeReidun Anette AugustinTrude JensenAnniken RøilVilde Gran JohansenHanne MidtsundMarit HøvdeBertyTone SundlandStig TTheaKaren RamsvikHilde Merete Gjessing