En finurlig historie som tar oss med ut på havet. Jeg ramler litt av i starten, men kommer litt mer inn i selve historien midt i og lar meg fenge av Pis historie og Richard Parkers tilstedeværelse.

Ikke en bok jeg selv ville plukket ut, men glad for at jeg har lest den. Kan anbefales.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Kom aldri inn i denne her. Kanskje jeg avbrøt for tidlig?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg kjenner flere som ikke klart å lese denne boken, men for mitt vedkommende må jeg si at jeg syntes den var rimelig spennende. Og den var også ulik alt annet jeg har lest tidligere. Så, lite forutsigbarhet i boken var svært positivt! :) Men igjen, om det er vanskelig å komme igjennom er det fristende å legge den i fra seg. Men vil anbefale deg at du prøver igjen!:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Linda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone Sundland