Håper noen av dere her kan hjelpe meg å finne tittelen på en bok. På midten av 90-tallet leste jeg en bok som jegaltså ikke husker tittelen på.

Handlingen foregår på om bord i et fly. Mens flyet befinner seg over Nordpolen (tror jeg det var) sprenges en atombombe, og nesten alle menneskene på jorden dør. Passasjerene og besetningen på flyet overlever, men det er få eller ingen trygge steder å lande. Etter som tiden går må de gjøre alt for å spare på drivstoffet.

Er det noen som kjenner igjen denne boka? Blir veldig glad for svar

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det høres ut som det er denne?:
https://www.goodreads.com/book/show/2034476.Down_to_a_Sunless_Sea

Down to a sunless sea (1979) av David Graham.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter litt research har jeg funnet ut at det er denne boka. Den heter Mot den ytterste dag på norsk. Takk igjen for hjelpa :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for svar, Koriander. Det er mulig at det er denne boka jeg leste. Jeg husker ikke noe av historien før de er om bord i flyet, siden det er så lenge siden jeg leste den. Kjenner du den norske tittelen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorGodemineDemeterMorten MüllerMarit HåverstadHarald KPiippokattaTone Maria JonassenReidun SvensliPirelliEster SSynnøve H HoelKorianderNinaChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaAnniken RøilHeidiEirin EftevandReadninggirl30Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreIreneleserLilleviAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahl