Hei! Etter mange som sluker av faktabøker, falt jeg for fristelsen til å lese fiction igjen. Type thriller. Jo Nesbø. Nå er jeg snart ferdig med Tørst, og den har gitt mersmak. Men jeg har ikke fulgt med på hvem som skriver godt, så jeg aner ikke hvor jeg skal begynne. Jeg liker thrillere, gjerne noe spionaktig (savner Guillou på sitt beste ...) og jeg vil lese bøker som er skrevet etter at smarttelefonene kom ;)

Har du en anbefaling til meg?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg vil foreslå: Wilbur Smith og Jussi Adler-Olsen. Du får hvertfall nattesøvnen ødelagt av bøkene til disse, Det har jeg smertelig fått erfare.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg anbefaler bøkene til Torkild Damhaug , de er velskrevne og spennende. Særlig "Døden ved vann", "sikre tegn på din død" og "en femte årstid" anbefales :-) Også bøkene til Val McDermid er verdt å teste. Samt bøkene til islandske Arnaldur Indridason. Dette er dog ikkr noe spion-relatert.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Njaa, kanskje litt gammelt for deg, men jeg lurer kanskje på om forfattere som Robert Wilson og Michael Connelly passer for deg? Ta en googlerunde og si hva du tror, så blir det lettere å gi deg tips! Skotske Val McDermid er ikke borte hun heller når det gjelder saftige historier, men det er mer krim enn rene thrillere. Du nevner spionthrillere, betyr det at du liker historier fra nyere tiders krigsherjede land også? Vet det er folk som har skrevet bra ting de siste årene også på norsk, men det er en sjanger jeg unnviker, så jeg overlater tipsene til noen andre ... ^^D bare et forsøk på å peile smaken din. Dean R. Koontz kjenner du vel til? Han har riktignok skrevet i mange tiår, men tror ikke han har gitt seg. Clive Cussler? Er du i det hele tatt interessert i "gamlekara"? Harold Robbins?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudWenche VargasKatrinG