Heisan!

Det er jeg som pleier å legge ut denne tråden - noe jeg er svært glad i å gjøre :-)

I dag hadde jeg skrevet et innlegg som var klar til å postes kl. 14.30, men ser at det allerede er gjort - så jeg ble litt skuffa, he-he. Da er det liksom ikke vits å legge ut dobbelt opp lesehelgtråd. Noe lignende skjedde meg sist fredag. Skjønner at jeg må begynne å poste torsdager heretter for å få det til! ;-)

Fint om vi kan avtale dersom du ønsker å overta. Jeg ønsker å fortsette å skrive lesehelgtråden som jeg har lagt ut siden i fjor vår da det bel avtalt at jeg tok over etter Vibecke Hulback :-)
Noen ganger i det siste har jeg jobbet så mye at det dessverre har vært litt dårlig med tid til lesehelgtråden. Slike ganger kan du evt overta. Men nå er det allerede en annen bokelsker som ønsker å steppe inn i mitt sted også, så jeg bør høre med henne først. Vi finner sikkert ut av det! :-)

God helg!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Hei. Jeg mente ikke å overta noens jobb eller skuffe noen, så beklager om det oppstod misforståelse. Hadde lite å gjøre på formiddagen da jeg la ut tråden. Beklager, jeg mente det bare hyggelig siden jeg så godt selv liker helgetråden du legger ut og tenkte siden jeg hadde tid at jeg kunne gjøre det denne helga. Som sagt ønsker ikke å overta noens jobb eller ta ifra noen, så beklager om jeg skapte en misforståelse. Ha en god helg du også :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det går bra. God helg :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hei krira!
Hehe, ja, jeg trodde det var jeg som var sommervikaren din! Jeg tilbød meg jo det. Her skriver jeg hvorfor til readinggirl: For noen uker siden var vi en gjeng som syntes det var greit å poste helgetråd dersom krira ikke gjorde det innen klokken 18.00. Det er det jeg har forholdt meg til og sist uke postet jeg etter det klokkeslettet. Jeg har ikke gjort det for å forsøke å kuppet tråden!! Bare det at jeg ser det er flere enn meg som gjerne vil ha den på fredag ;) kun ment som hjelp fra min side ... det skal holde å poste på fredag, syns jeg, så får vel også du readinggirl ha tålmodighet til å vente til 18.00, det er min oppfordring! Helt enig at permanent overtakelse må avtales!!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hei Engelin. Jeg beklager at det oppstod en misforståelse jeg visste ikke om denne avtalen og hadde bare lyst, men skal ikke legge ut noe om det ikke er avtalt på forhånd så klart. Beklager misforståelsen som oppstod. Jeg var nok bare litt overivrig i dag og mente også bare at det var koselig å legge ut helgen tråden, men som sagt mente ikke på en vond måte. Så håper dere alle får en god helg :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det er i orden, jeg syns bare det blir for fjollete om det skulle bli konkurranse om tråden. Føler jeg får en bedre lesehelg av å bli inspirert av andre og det blir jo absolutt ikke det samme om det dukker opp i etterkant av helga. Jeg har lagt merke til at de fleste er innom lørdag og søndag, mens jeg og noen til ser innom på fredag. Det var "fredagsgjengen" som kom opp med forslaget om en tidsgrense. Dette for å unngå å ta fra krira gleden med å innlede helga for oss.
God helg du også!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ser den, godt poeng :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMargrethe  HaugenEgil StangelandMartinKirsten LundPiippokattaNora FjelliNicolai Alexander StyveKari ElisabethDinaIreneleserRandiAElin SkjerengAnn-ElinMarit HøvdeHarald KDaffy EnglundFindusNorahTone Maria JonassenTor-Arne JensenRufsetufsaJulie StensethHarald AndersenEvaBjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.ChristofferTrude Oma