Etter at jeg husket på denne siden igjen, etter lang tid borte, har jeg sett på en del av listene her inne. Så nå er jeg i gang med barne- og ungdomsbøker iblandet det jeg kommer over der og da. I dag morges fullførte jeg En liten prinsesse av Frances E. H. Burnett og har så vidt startet på Hvis jeg blir av Gayle Forman. Sistnevnte har bare 190 sider og stor skrift så det blir nok helgens bok :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Gøy å lese bøker man leste som barn eller som ungdom. Det setter en ofte tilbake gode og dårlige minner, men lærer en ofte nye ting om sin egen fremtiden også føler jeg. Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Gro-Anita RoenAlice NordliHilde H HelsethNicolai Alexander StyveBjørg  FrøysaaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMads Leonard HolvikAnne Berit GrønbechsiljehusmorSynnøve H HoelTherese LierElisabeth SveeGro Anita MyrvangEster SKirsten LundEileen BørresenTrude JensenGjertrud JacobsenHeidi HoltanHarald KEgil StangelandDemeterStig TRisRosOgKlagingTatiana WesserlingMarteKarin  JensenTor-Arne JensenReidun SvensliPiippokattaLene AndresenIngunn SIvar SandTanteMamieKikkan HaugenGodemineFindusJulie StensethMorten MüllerSilje