Ferierer på Sunnmøre, og her er det omsider blitt en dag med sol og varme. Ut i sola tar jeg med meg "Krystallslottet" av Jeanette Walls. En bok der forfatteren skriver virkelig godt om sin turbulente barndom. Verdt å merke seg at hun uttrykker stor takknemlighet overfor sin mor og far, til tross for at de gjennom pga sin helsetilstand og væremåte skapte tallrike utfordringer og belastninger fot henne. Leser boka for 3.gang.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 7 svar.

En av mine desiderte favorittbøker noensinne! I høst kommer den som film.....!!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den filmen må jeg se :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da må dette vær en bok som har satt mye inntrykk på deg om du leser den for tredje gang. Utrolig kult, har faktisk ikke lest den selv. Ville du anbefale den videre til meg? Ha en god helg :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Av alle bøker jeg har lest, er dette en av dem som har gjort aller sterkest inntrykk. Walls sine foreldre var ekstremt selvopptatte og eksentriske, likevel kom Walls seg gjennom barndommens prøvelser på imponerende vis. Jeg kan så absolutt anbefale boka :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Da setter jeg den på skal lese listen :D takker for tipset.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Krystallslottet likte jeg godt også. ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Filmversjonen har norgespremiere 27.10:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

MartinKirsten LundPiippokattaNora FjelliNicolai Alexander StyveKari ElisabethDinaIreneleserRandiAElin SkjerengAnn-ElinMarit HøvdeHarald KDaffy EnglundFindusNorahTone Maria JonassenTor-Arne JensenRufsetufsaJulie StensethHarald AndersenEvaBjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmEgil StangelandMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.ChristofferTrude OmaMartineTjommi