Trodde jeg hadde surret å glemt å føre opp en bok fordi jeg gikk igjennom lista mi å så at jeg hadde ført opp 18 bøker for Mars mens det var 19, før jeg kom til å huske på at en bok var en 3-i-1 bok på leseutfordringen hvor jeg la til både hele boka og enkelt delene for å merke dem av etterhvert som jeg ble ferdig med dem.

Var nettopp nede i postkassa og hentet gårsdagens post, vi pleier å ha dagens post ved 12-tiden men pga sommervikarer kommer posten mye senere, møtte postbudet når jeg gikk til bussen igår ved 14-tiden, og tidligere i uken kom han ikke før kl 16.40. Men gårsdagens post var en bok jeg hadde bestilt meg fra Ruuds Antikvariat i Mysen, Kongeveien fra Moss til Kungälv - en kulturhistorisk reiseguide til kulturminner og severdigheter i 16 kommuner som jeg nettopp har lest, men fordi det var så mange interresante steder beskrevet i den, ville ha min egen bok.

Denne helgen leser jeg Svik og gråsoner - norske spioner under 2. verdenskrig for sommerbingoen for punket *En bok om andra världskriget, har kun 2 kapitler igjen før jeg leser videre i samme genre med Norske spioner og Varulven og andre agenthistorier - svik og gråsoner under 2. verdenskrig.

Skal også se om jeg får startet på en annen bok til sommerbingoen, for En bok skriven av en känd person, Hello Darlin' - Tall (and Absolutely True) Tales About My Life, selvbiografien til Larry Hagman, JR fra Dallas. Skal også prøve å komme noen kapitler videre i First Encounters (Lost and Found in History) for punktet 'A Book set in the Wildeness' for den vanlige leseutfordringen, har ikke lest noe for den siden Mai, men jeg har 4 av bøkene der på sommerbingoen også.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det var mange bøker. Ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jo, men som sagt bare noen kapitler i 'First encounters' og boka til Larry Hagman. 'Norske spioner' er en barnebok på 75 sider og mange bilder, og jeg er nå ferdig med 'Svik og gråsoner'.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnBerit RIngunn SLisbeth Kingsrud Kvisten