Aha. Joda, Clue er ofte det jeg anbefaler for de som har lest Detektivbyrå nr. 2 og kanskje har vært innom Klaus & Hilde Hagerups serie Mesterdetektiven Tim & Co. Tim & Co er på en måte mellom Detektivbyrå nr. 2 (som har en del bilder) og Clue som ikke har noen bilder og mer og litt vanskeligere tekst.

Men liker han fantasy og tegneserier? I så fall må han prøve Amuletten-serien! Ungene i 5-7. trinn er helt ville etter den her hos oss og til tider har vi hatt ventelister på dem! Kan kanskje være lettere enn en bok stappa med tekst. Du har også Kimura-serien til Benni Bødtker, en slags action-fantasy-serie som er japanskinspirert. Består av 8 tynne bøker, men vi har dem stående på ungdom hos oss så innholdet er ikke så barnslig. Han har også en serie om Sarin, som vel foregår for noen hundre år siden, for litt yngre lesere enn Kimura egentlig, men den har også vært veldig populær.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja! Det høres ut som en god idé!! Skal se etter de seriene. Takk for tipset!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMargrethe  HaugenEgil StangelandMartinKirsten LundPiippokattaNora FjelliNicolai Alexander StyveKari ElisabethDinaIreneleserRandiAElin SkjerengAnn-ElinMarit HøvdeHarald KDaffy EnglundFindusNorahTone Maria JonassenTor-Arne JensenRufsetufsaJulie StensethHarald AndersenEvaBjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.ChristofferTrude Oma