Jeg kunne tenkt meg et lesebrett, men siden jeg er en storlåner på biblioteket så vil jeg ha et lesebrett der man kan laste ned fra eBokBib. Har skjønt at det må være et som støtter Android. Har hørt om et som heter Onyx Boox og et par til. Spørsmålet er om noen der ute kan dele erfaringer med meg? Hvilket bør jeg kjøpe og hvor kjøper jeg det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Dette svaret kommer opp på FAQs på eBokBib
"eBokBib kan installeres på lesebrett som kjører Android. Vi har fått gode tilbakemeldinger på Onyx Boox Carta2, Energy Ereader Pro HD og Icarus Illumina (E654BK)>.

P.g.a. begrensninger Amazon legger på Kindle er det ikke mulig for oss å utvikle en løsning mot Kindle. Det samme gjelder for andre proprietære løsninger. Operativsystemet på leser må være iOS eller Android for å kunne bruke eBokBib-appen.

I enkelte tilfeller (Digitalbok Nova?) kan et Android-system være lukket for å innstallere egne programmer. Hvis man har tilgang til Google Store på brettet skal det være mulig å installere eBokBib.".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

E-bokbib er jo en app du laster ned til et vanlig nettbrett, i-pod (vil jeg tro) eller mobil. Støtter både android og iOS (apple). Hvordan det er med rene lesebrett vet jeg ikke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Med fare for at jeg ikke svarer på spørsmålet ditt: eBokBib kan leses på iPad også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Heidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald K