Jeg er helt enig i at om lesingen blir en tvangstrøye, så mister man leselysten. For meg har dette med mangfold vært en relativ bredt begrep som jeg kan være impulsiv med, men likevel litt målrettet.

Hvis jeg skal sette mål for neste halvår så blir det:
- lese en roman fra Sør-Amerika
- lese noen romaner på originalspråk
- fortsette variasjon mellom gamle klassikere og ny litteratur
- jeg skal gi både lydbok og e-bøker flere sjanser
- jeg skal bli flinkere til å bruke biblioteket
- mulig jeg skal lese en roman fra sjangre jeg ikke liker (krim, fantasy) men da må det være bra!!
- fortsett å lese flere bøker fra samme forfatterskap

Vi får se hvor vi ender..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Dette med å bruke biblioteket mer har jeg blitt flinkere til nå. Biblioteket her jeg bor har blitt meråpent og kortet mitt er også dørkort - eller strekkoden i appen Bibliofil. Enten tusler jeg i fred og ro (det har aldri vært et stillebibliotek, slik at når bibliotekarene er der er det ofte mye snakking og lekende unger) eller jeg bestiller "forlystelsene" mine i Bibliofil og henter dem når bibliotekaren sender sms. Nå har de ferie, så det blir å snuse rundt på egen hånd. Større frihet passer meg kjempebra.

Stephen King har skrevet en fantasy for de som ikke liker fantasy, det kom av at datteren hans ikke likte (og gjør vel ikke fremdeles) bøkene han skriver. Så han skrev The Eyes of the Dragon, dedikert til henne. Jeg husker den som fin. Kanskje noe for deg? Det viser seg at det er en liten hake med anbefalingen min, den ser ikke ut til å være oversatt, men finnes som lydbok i tillegg til papir- og e-bok på engelsk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Også mitt bibliotek har meråpent- ordning ( alle dager frem til kl 22) , og jeg benytter ofte. Fri tilgang til å låne, levere, bruke PC, kopimaskin og lesesal. Ordningen har vært en betydelig suksess, mange er innom.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Knallbra! Godt de kom på at det der gikk an ... ^^)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tips, jeg skal sjekke det ut!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMargrethe  HaugenEgil StangelandMartinKirsten LundPiippokattaNora FjelliNicolai Alexander StyveKari ElisabethDinaIreneleserRandiAElin SkjerengAnn-ElinMarit HøvdeHarald KDaffy EnglundFindusNorahTone Maria JonassenTor-Arne JensenRufsetufsaJulie StensethHarald AndersenEvaBjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.ChristofferTrude Oma