Er nylig ferdig med. Murakamis gigantiske 1Q84. Gigantisk både i dimensjon og leseropplevelse. Etter over 1600 sider trengte jeg noe lettere, og gikk dermed løs på Historie om et ekteskap av Geir Gulliksen i går kveld. Ca 75 sider inn i boka og den begynner å vokse meg, omsider. Regner med å lese den ut ila helga.

I lydbokverdenen er jeg nettopp ferdig med En femte årstid av Torkild Damhaug, lest av Ivar Nergaard. Anbefales på det sterkaste, både mtp spennende og uforutsigbar krim og på grunn av dyktig oppleser. Er nå i gang med noe helt annet, "When I Was Invisible" - noe jeg forventet at var en typisk klisjéfylt chick flick (antagelse basert på. Bokas cover og tittel) - ville ha noe lettlest etter å ha hørt flere thrillere og krimbøker på rad. Men dette er virkelig en knallbra bok!! Iallfall så langt. Er 5 timer inn i boka med total spilletid på ca 13 timer

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Du inspirerte meg, så nå leser jeg også When I Was Invisible. Liker den! Takk for bra tips :) Ikke så mange som har lest den, så skal godt gjøres om jeg hadde kommet over den uten deg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å så kjekk melding å få, veldig gøy å kunne inspirere =) det var tilfeldig at jeg kom over boka selv, ble mildt sagt positivt overraska da jeg så for meg at den skulle være langt mer klisjérik og forutsigbare enn det den faktisk var.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Oj, nå blir jeg fristet her ... du har nok rett i at vi har tidvis lik boksmak, så jeg noterer et par titler til den praktfullt rotete lesekøen min. God helg!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

LailaTralteBeathe SolbergKirsten LundOleKjell F TislevollVannflaskeLars Johann MiljeGrete AastorpOdd HebækSolveigCamillaVanja SolemdalMartineEvaRufsetufsaKaren RamsvikHilde VrangsagenJohn LarsenBjørg L.Lisbeth Marie UvaagLilleviHeidi LEli HagelundReidun VærnesAnn EkerhovdBente NogvaEivind  VaksvikAvaNina GInger-LiseAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnniken RøilJarmo LarsenAkima MontgomeryChristofferReadninggirl30RisRosOgKlagingPilarisKjerstiIngeborg G