Hei.

God dag. Jeg leser denne helga ferdig Opp Oridongo av Ingar Ambjørnsen. Dette blir ordentlig inne helg hos meg pga været på Vestlandet ikke ser noe bra ut regner jeg med. Håper dere andre får bedre vær enn på Vestlandet :).

Hva leser dere denne helga? Noe dere kan anbefale videre?

Ha en god helg og nyt bøkene :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 17 svar.

Jeg er feridg med Falne guder, og har begynt på Hvordan fatte matte....Skjønte aldri matte på skola, og nå for vi se da----

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Lykke til :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser "De skyldige. Israel og Palestina - krigen, menneskene, spillet." av Odd Karstein Tveit. En murstein på over 1000 sider. Liker den godt, men enda bedre likte jeg Sidsel Wold sin bok "Landet som lovet alt. Min israelske reise." Den var også mer håndterlig i størrelse. Vel - jeg vet mer nå, det er synd når et helt folk, være seg israelere eller palestinere, er i denne forjævlige situasjonen i generasjoner. Noen løsning i sikte er det vel heller ikke. Finnes det en plan her, tenker jeg ofte, eller styres de bare av øyeblikkenes hendelser? Er kanskje alle traumatiserte? Hvordan ser dette ut fra gatas perspektiv, hvis en vanlig innbygger uten journalistbriller, skulle finne på å skrive en bok. Den ville jeg gjerne lese.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Har akkurat starta på Sidsel Wolds sin bok, som du er ferdig med. Har lyst til å bli klokere på sitasjonen der nede og Sidsel Wold er en person som på tv mestrer det å bringe videre det viktige i en overfylt informasjonsstrøm. Det lover godt for denne boka også.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En fin bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fikk virkelig lyst å lese denne boka :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hørtes ut som du leser en svært dagsaktuell bok. Ja den bok du snakker om kunne vært grei å ha. Den konflikten er vanskelig å forstå og veldig trist saker egentlig. Man får håpe at det kommer en løsning i sikte. Ha en god dag videre :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lisa Jewell "Da jeg fant deg". Har kommet ca. 1/3 inn i boka, den er grei nok, har ikke tatt heeeelt av ennå, men jeg regner med at jeg kommer til å lese den ferdig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så bra :) godt å ha noe greit å lese i blant også. Alt kan ikke være topp og det man liker best vil jeg tro. Håper du kose deg videre med boka :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den ble ordentlig spennende etterhvert og til slutt klarte jeg ikke å legge den fra meg! :o)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt å høre, noe du ville anbefalt til meg :)?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter å ha rotet rundt i mitt eget bibliotek en stund,fikk jeg denne uka tak i et par bøker av Graham Green som jeg ikke hadde. "Den tredje mann" ble jeg ferdig med på en dag,ganske god også. Nå har jeg begynt på "Den dypeste grunn" og den holder nok til over helga.
Hva det blir etter den,vet jeg ikke helt.
God lesehelg til alle.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så stillig :) . Godt å ha noe kjekt i vente. Håper du koser deg med det og har en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er med på en leseutfordring, Summerfling Reads, og leser derfor Attachments av Rainbow Rowell, for å møte kriteriet "Online Romance." Moro med leseutfordringer som får en til å lese bøker man ellers ikke ville ha gjort. Imorgen skal vi på Midnattsrocken sånn at gubbsen får sikle på sitt store 80-talls idol, Lita Ford. At damen nå er nærmere 60 legger ikke demper for hans stjerner i øya - forventninger. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å være med, men han kan midlertidig ikke kjøre bil, så da må jeg være privatsjåfør. Det blir nå litt koselig også da, å dra på konsert uten barn og ansvar for noen andre enn oss selv for noen timer :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja slike lese utfordringer er ganske gøy og man kreve mer av seg selv som leser tenker jeg. Håper du får det gøy med det du skal lese og nyte konserten og helga. God helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har nettopp kommet tilbake fra en tur til Fredrikstad bibliotek hvor jeg kun skulle hente 2 bøker jeg hadde reservert, Elingaard - et gammelt herresete og en bok til sommerbingoen, En frosk i fjorden - kunsten å bli norsk, men det ble til at jeg lånte 6 tegneserier også, 2 Dracula og 4 Constantine.

Denne helgen leser jeg Hva er middelalderen og en bok til sommerbingoen Forlis - Barentshavets uløste gåter.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Så spennende :) god helg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

FarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland Skjeggerud