Jeg har ved siden av den vanlige leseutfordringen starten på en for sommeren (Juni - juli - august) fra Strömstad bibliotek, og har lest ferdig 7 punkter så langt og i tillegg 6 bøker til utenom. Er igang med bok 8 nå siden den forfaller denne uka, En bok som utspelar sig i Bohuslän hvor 5 av 8 kapitler er om Bohuslän, 4 av de jeg ikke har lest enda inngår også i den vanlige leseutfordringen og jeg er gjennom 20 punkter der så langt. På denne skal en få Bingo med 5 på rad, men jeg skal se hvor mange jeg får lest i løpet av sommeren siden jeg med bøker lånt på biblioteket og mine egne allerede har valgt bøker for 22 av 25 punkter, og for punktet En bok som handlar om kärlek har flere å velge mellom. De eneste punktene jeg ikke har valgt en bok for er En bok om flykt från ett annat land (mener jeg har en el flere, må bare finne dem først) og *En bok utgiven 2017 siden den jeg leste for den vanlige leseutfordringen leste jeg i Mai. Når jeg levere inn folderen, er jeg med i trekningen av en bok.

  • Fant nettopp *En bok utgiven 2017, en som jeg allerede hadde på ønskelista mi, og har nå reservert den på Fredrikstad bibliotek.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Da har du kommet et stort stykke på listen da. Så stillig. Ha en god lesning videre :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, men kun 3 på rekke to steder så langt, når jeg er ferdig med den om Bohuslän har jeg en rad til med 3, og etter den anbefalt av en bibliotekar har jeg fire på rad loddrett. Siste bok på den raden er 'En läskig och skrämmande bok'.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliAnn ChristinAkima MontgomeryBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenEster SKirsten LundSynnøve H HoelGrete AastorpChristin SillibakkenMalinTheaG LNikkaDaffy EnglundBerit RSigrid Blytt TøsdalRolf IngemundsenPiippokattaMarie HolterEvaHanne Kvernmo RyeJulie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda Rastenmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  Frøysaa