Hva leser dere om sommeren? Er det bøker som har vært på vent, helt tilfeldige bøker eller bøker som passer ekstra godt til sommeren eller været? Akkurat nå leser jeg bøker som har lyst til å lese og bøker som har vært på vent. Så hos meg er det en kombinasjonen av bøker på vent og tilfeldige bøker. Har dere noe kunne anbefalt? Jeg anbefaler En forbrytelse i familien av Sascha Battyany og Max, Mischa & Tetooffensiven Johan Harstad.

Ha en god kveld videre :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Jeg leser ting fra biblioteket i år, bøker jeg trenger ørens lyd for å komme gjennom, ettersom min kjære junior med ADHD vil tilbringe noen uker hos faren sin ... ^^) Han er nemlig ei vaskeekte skravlebøtte og jeg må ofte ta del i det som foregår på innsida. Da blir det litt mange enkle bøker til vanlig, de som tåler en pekefinger til bokmerke 50 ganger på en dag uten at jeg mister tråden. Nå kommer de jeg mister tråden i ... :p

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg skal lese fra eget lager av de som er uleste, og det er ca 70 stk....For se hvilke det blir...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Wow, så mange :O! Lykke til med det :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg traff Julie Winge da hun var i Trøndelag i juni, og har boka hennes, men ikke lest den enda. Fikk den signert.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den boka er ganske god synes jeg har faktisk lest den i sommer. :) God lesning til deg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lykke til med videre lesning og ha en fin kveld og uke videre :). Håper du finner noen bøker du liker :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ved siden av den vanlige leseutfordringen starten på en for sommeren (Juni - juli - august) fra Strömstad bibliotek, og har lest ferdig 7 punkter så langt og i tillegg 6 bøker til utenom. Er igang med bok 8 nå siden den forfaller denne uka, En bok som utspelar sig i Bohuslän hvor 5 av 8 kapitler er om Bohuslän, 4 av de jeg ikke har lest enda inngår også i den vanlige leseutfordringen og jeg er gjennom 20 punkter der så langt. På denne skal en få Bingo med 5 på rad, men jeg skal se hvor mange jeg får lest i løpet av sommeren siden jeg med bøker lånt på biblioteket og mine egne allerede har valgt bøker for 22 av 25 punkter, og for punktet En bok som handlar om kärlek har flere å velge mellom. De eneste punktene jeg ikke har valgt en bok for er En bok om flykt från ett annat land (mener jeg har en el flere, må bare finne dem først) og *En bok utgiven 2017 siden den jeg leste for den vanlige leseutfordringen leste jeg i Mai. Når jeg levere inn folderen, er jeg med i trekningen av en bok.

  • Fant nettopp *En bok utgiven 2017, en som jeg allerede hadde på ønskelista mi, og har nå reservert den på Fredrikstad bibliotek.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Da har du kommet et stort stykke på listen da. Så stillig. Ha en god lesning videre :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, men kun 3 på rekke to steder så langt, når jeg er ferdig med den om Bohuslän har jeg en rad til med 3, og etter den anbefalt av en bibliotekar har jeg fire på rad loddrett. Siste bok på den raden er 'En läskig och skrämmande bok'.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PirelliEster SSynnøve H HoelKorianderNinaHarald KChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaAnniken RøilHeidiEirin EftevandReadninggirl30Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe Solberg