Jeg har prøvd i årevis å finne en bok jeg begynte å lese på barneskolen, men er usikker på tittelen, og fikk bare lest de to første kapitlene før jeg måtte levere den tilbake.
Mener å huske den het noe som "Den Hvite Heksa", men hvis jeg søker på det får jeg bare opp Narnia. Det eneste jeg husker av innholdet var at første kapittel handlet om en gutt/mann som "aldri hadde hatt noen søstre, derfor visste han ikke hvordan man skulle oppføre seg ovenfor kvinner" (eller noe i den duren). Andre kapittel får du møte hovedpersonen (antar jeg), som er en tydeligvis uvanlig snill heks. Mener å huske det er en haug med hekser som skal inn på en buss, og ei surrete heks klarer å forvandle seg til et bord, og ingen andre gidder å hjelpe henne, unntatt selvsagt denne snille heksa. Dette var rundt år 2000.
Det er dessverre alt jeg har å gå på :/
Håper kanskje noen her har vært borti den en eller annen gang :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Carine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonTurid KjendliePiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtHarald KLinda NyrudTone SundlandIngunn SJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenTine SundalHildeToveHeidiTine VictoriaHelen SkogAndreas BokleserTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30