Hei bokelskere! Jeg er en jente på 23 som søker litt hjelp fra dere. Jeg planlegger en adventskalender til mine foreldre, og tenker derfor å gå til innkjøp av noen bøker til ham. Problemet er at vi har veldig forskjellige smaker når det kommer til bøker - jeg foretrekker fantasy på engelsk, han foretrekker krim. Jeg leter med andre ord etter noen som har noen knallgode tips til hvilke bøker jeg kan kjøpe.

Min far elsker Millenium-serien (Larsson), og har lest alt av Jo Nesbø. Han er generelt veldig glad i krim (etter det jeg vet, er det så og si det eneste han leser). Jeg vet at dette ikke er veldig mye å gå på, men om det er noen av dere som føler like strekt om disse bøkene som min far, og har noen tips å komme med, så settes det stor pris på. Jeg leter etter de spesielle "kunne-ikke-legge-den-fra-meg"-perlene. All hjelp mottas med stor takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har selvbiografien til Stig Larsson, Når du kjenner at det begynner å ta slutt fra 2014 i til salgs/bytte hylla mi. Den er helt ny da jeg vant den i en julekalender, men er ikke selv interessert i den. Hvis du vil kjøpe den tar jeg kr 100 for boka & porto, evntuellt bytte i en annen bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ann ChristinAkima MontgomeryBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenEster SKirsten LundSynnøve H HoelGrete AastorpChristin SillibakkenMalinTheaG LReidun SvensliNikkaDaffy EnglundBerit RSigrid Blytt TøsdalRolf IngemundsenPiippokattaMarie HolterEvaHanne Kvernmo RyeJulie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda Rastenmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  Frøysaa