Det er ikke så ofte jeg hører til mindretallet, men jeg tror sannelig at jeg er det nå.
Som herreman, tenker jeg.

Nesten allle bøker jeg ser på forteller meg at: "30 % av eierne oppgir å være av hankjønn".
Dette gjelder selv de bøker jeg i min naive unskyld anså som typiske mannfolkbøker (hva nå egentlig det er(men jeg er som sagt naiv(og muligens litt dum))).

Har jeg rett hvis jeg tror at 80% av Bokelskere er hunkjønn?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Kvinner leser mer enn menn. Kvinner leser bøker av menn og kvinner. Menn leser helst bøker skrevet av menn. Kvinner leser mer ukeblader enn menn, mens menn leser mer tegneserier. Menn bruker mer tid på internett enn kvinner. Trekk konklusjoner dem som ønsker det. At vi har ulike behov og ulik adferd, er åpenbart. Noen kan kanskje spørre Eia om hvorfor det er sånn. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

nei, nei, nei...
ikke spør!!

men det er da morsomt å observere og fundere litt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ikke spør Eia ihvertfall;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser Maus nå, og der er 61% av eierne hankjønn. :) Det er ikke så verst. Og selv om det er registrert mange flere kvinner enn menn her inne, virker det som det er mer jevnt fordelt blant de som faktisk er aktive her inne. På listen over "aktive bokelskere" er det ca like mange av hvert kjønn akkurat nå. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det siste merker jeg meg også.
Her er det snakk om taletrengte herremen. Selv om vi er i mindretall, skriver vi kommentarer i hytt&kaniner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nesten! ;)

Ser du helt nederst på forsiden, under "kjønnsmessig fordeling av bokelskere" og kaken der som viser prosent, så er du ikke så langt unna, nei.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

hahaha...
Der ser du.
Jeg burde ha sett litt bedre etter før jeg spurte.

Jeg hører til den nest minste gruppe. Det er da noe?

Takker for svaret og oppfordrer alle menn til å melde sin interesse!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, hvis vi innfører en vervestatestikk, så tror jeg mange av oss gutta lar det gå sport i det og verver nye bokelskere. Og forhåpentlgivis vil vi menn som er her inne verve flere menn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsane