Tidligere Afrika-korrespondent Tomm Kristiansen skriver reiseskildringer og historiske verk som i utgangspunktet er helt greie, men jeg vil ikke si at de utmerker seg på noen måte. Men han har selv stemmen på lydbøkene sine, og jeg vil gå så langt som å kalle ham Norges Morgan Freeman. Lydbøkene er perfekt for lange bilturer, f.eks. Bodø-Trondheim.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Konkret og bra tips der.
Det ser ut som Bokelskere.no har en funksjon som lister bøker etter oppleser, og at Mai-The Duc har 42 innleste bøker. Noen som har benyttet dette? Kanskje kunne det vært mulig gi poeng, "terningkast" til oppleser?!!
(Jeg hørte 1Q84 bok 1 av Murakami opplest av han på en biltur til Italia. Det var helt perfekt.)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethMonica CarlsenBeathe SolbergKirsten LundPiippokattagretemorMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHarald KHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsHenrik  Holtvedt AndersenLisbeth Marie UvaagTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineMads Leonard HolvikHilde Merete Gjessing