Ja, dette er ei nyttig og inspirerende bok.
Jeg har selv masse vill oregano som vokser overalt rundt på eiendommen min. Humlene og sommerfuglene elsker de lilla blomstene.

Jeg vil særlig anbefale brennenesla, som Annemarta skriver så varmt om. Særlig nå om våren, når alle de nye friske, nygrønne skuddene skyter opp fra bakken. Neslekålen, som de unge skuddene kalles, og som er så små at de ikke har lært å brenne noen ennå.
Som Annemarta skriver på side 18:
"Brennenesle er rik på A- og C-vitaminer. Det finnes ingen norsk vekst som er så rik på mineralsalter, fosfor, kalium, kisel, kalcium og jern. Den har dobbelt så stor næringsverdi som gulroten.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNina