Denne boka leste jeg "i min ungdom" og ble veldig fascinert den gang i hvert fall! Jeg har vært på leting etter denne boken i 20 år tenker jeg,(hjelp som tiden flyr!) og har endelig funnet den i en bruktbutikk på nett! Så nå gleder jeg meg veldig til å lese den igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Var det hos meg(oss) du lånte den boka? :) Husker du lånte opptil flere. Du finner sikkert noen til om du kikker inne hos meg. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den holder mål fortsatt. Jeg leste den også for mange år siden, og var så lur at jeg beholdt boken. Det var et utmerket gjensyn med en god bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Slenger meg på i rekken av "lest i ungdommen" :-D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

FarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer SmedaasKjell F TislevollKuboaaEileen BørresenmgeHeidiTonesen81Marianne  SkageIngunnJMads Leonard HolvikElinBeMalinMarianne Augusta