Den er litt tregstartet, og muligens litt langdryg de første par hundre sidene, med en del lange "clarkeiske" introduksjoner av personer som til å begynne med virker helt adskilte. Men, som forventet begynner de etterhvert å flettes sammen, selv om det tar ganske lang tid. Det er den første boken av tre(?), så det er ikke i nærheten av å være ferdig sammenflettet når boken slutter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Er bare to i serien. Judas Unchained er siste boka, men Void Triologien (siste boka kommer i år) er satt til samme univers (1500 år seinere). Pandoras Star og Judas Unchained er kanskje den sterkeste av Hamiltons Serier, men han har fortsatt problemer med avslutningene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er bare 1200 år etter Pandora's Star. Må si meg enig i at den var treg å komme igang med. Void serien syntes jeg var bedre, de to bøkene jeg har lest da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ble ikke helt grepet av Pandora's Star, og la den fra meg etter ca 100 sider. Mens jeg slukte Night's Dawn triologien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

mgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaLinda NyrudKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaAvaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild STonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundRune U. FurbergLilleviIngunn SCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo Rye