Synes boka var spesiell og grotesk, men likte den lell.Vil absolutt anbefale deg å prøve igjen.Det er ingen skam å avslutte en gang til, hvis det ikke stemmer for deg.Lykke til!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er flere tråder på denne, vet jeg har skrevet en annen plass...men jeg nevner det her også, enig med deg den er grotesk, ekkel, ufyselig..og den gikk liksom inn til beinet underveis..men jeg leste den som en slags metaforisk allegori..og uansett om det var en grusom bok, og langt fra slikt jeg liker å lese om, så må jeg si den var en bok som skiller seg ut fra mengden. Meget spesiell ja..og fantastisk godt skrevet, både språklig og komposisjonsmessig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald KBård StøreBur1Elisabeth SveeAmanda ATove Obrestad WøienHegeCathrine HvasshovdKikkan HaugenKirsten LundWencheHilde Merete GjessingEllen E. MartolKristine LouiseBerit RPiippokattaIreneleserAkima MontgomeryLinnLene AndresenHeidi BBsiljehusmorIngvild SVibekeBjørn SturødBjørg Marit TinholtWenche VargasYvonne SandbergSigrid Blytt TøsdalTatiana WesserlingHilde H HelsethEgil StangelandKaramasov11K. H.Marit MogstadNorahKjersti SKarin  JensenTrude OmaAnne-Stine Ruud Husevåg