Ask? Ikke lest denne ennå, men skal. Etter å ha tittet litt i e-bokutgaven ser jeg at hovedkarakterens navn er Ask. Er dette den samme Ask som i Lasso rundt fru Luna og Sangen om den røde rubin? Er denne boken knyttet til historien om Burlefot, og i såfall, bør den leses før eller etter de ovennevnte verkene?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Tyven, tyven ... er Mykles første roman. Dermed er det sikkert fornuftig å lese den før de to andre, men det spiller neppe noen stor rolle. Jeg har ikke lest den, men har forstått det slik at det ikke dreier seg om den samme Ask.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk for svar Marit :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

FarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland Skjeggerud