Jeg abonnerte på "Bokvennen" f.o.m. 1996 t.o.m. 2012, så nå har jeg ialt sytten årganger (fire utgivelser pr. år). Etterhvert endret innhold og stil seg mye, så jeg sa opp abonnementet.

Tidsskriftet startet i 1989, så det er 6-7 årganger jeg mangler (jeg har nr. 3, 1995, prøvenr.(?))

"Bokvennen" er nå litterær avis "BLA" (Bokvennen Litterær Avis). Har kjøpt et par av utgivelsene, men de falt ikke i smak.

Jeg har tenkt å bla tilbake i mine gamle utgaver, og gjenlese det som interesserer.
Er det noen som har kjennskap til dette tidsskriftet, og kanskje til og med har de første årgangene?

Vet dere om det er mulig å få tak i årgangene 1989-1996?
Skulle gjerne hatt en innholdsfortegnelse for de første utgavene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det kan jo også tenkes at forlaget Solum Bokvennen - som gir ut BLA - har tilgang på dette? Ellers er det mulig å høre med bibliotek; hovedbiblioteket på Deichman har store arkiv med tidsskrifter.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Har ikke kjennskap til akkurat dette bladet, men har du forespurt i bruktbokhandler som også har blader? Beste slike butikken jeg vet om er en seriøs, offline bruktbokhandel i Gamlebyen i Fredrikstad. Mens jeg bodde i Østfold var det dit jeg dro for å spørre innehaveren etter spesielle ting. Telefonnummer står her.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsane