Denne helga, 3. - 5. februar, leser jeg tre bøker. Tanken var å lese ferdig alle halvleste bøkene jeg hadde liggende, men i stedet begynte jeg på tre nye. Frode Gryttens Bikubesong kombineres med Historier från ingenstans av Bukowski. På det analytiske nivå; Gilad Atmon: The Wandering Who?
TV: Bayern - Schalke og deretter Dortmund - Leipzig, hjemme på Westfahlen!
Whisky: Talisker Skye kombinert med Singleton.
God helg!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Og jeg leser Mi Briljante Venninne av Elena Ferrante. Jeg har hatt litt fordommer mot denne boka, det får jeg ofte når det gjelder bestselgere. Men nå tok nysgjerrigheten overhånd, og når den nå kom på salg i Bokklubben, så ble den bestilt hjem. Jeg har kommet ca halvveis, og liker den faktisk bedre enn jeg trodde jeg skulle gjøre.
Sånn kan det gå :-)

God helg til alle :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Akkurat som meg! Kjempe-fordommer. Hadde overhodet ingen planer om å lese disse bøkene, fantes ikke interessert.. Men så fikk jeg nr tre til jul, og jeg leser aldri en serie uten å starte med nr en. Lånte Mi briljante venninne på biblioteket, og jeg likte den veldig godt!! Ble ferdig for ei uke sia ca, og planen er å låne nr to da jeg er innom biblioteket neste gang.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundTine SundalConnieEgil StangelandPiippokattaHarald KHelge-Mikal HartvedtMarit HøvdeMonica  SkybakmoenIngunn SStine SevilhaugPia Lise SelnesCarine OlsrødDolly Duckingar hKarin BergThomas Heie H.IngebjørgV. HulbackMorten BolstadKaren Lovise NordhagenIvar SandsomniferumKarin  JensengretemorTanteMamieAnn ChristinBjørg Marit TinholtKaramasov11Anne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBente NogvaMarie HolterChristoffer SmedaasLeseberta_23Ingeborg GHilde H HelsethJohn LarsenmgeTor-Arne Jensen