Lenken til wikipedia er den frukten som henger lavest her, det eneste å avgjøre er om man skal lenke til engelske, norske eller begge wikipediasider.

Forfatterinfo er et litt hårete problem å løse av flere årsaker: det krever manuelt arbeid, og må eventuelt løses med en brukerstyrt redigeringsfunksjon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Når det gjelder wikipedia-lenke, så varierer det vel fra forfatter til forfatter hvilken språkversjon som har artikkelen om forfatteren - evt. den beste (og fyldigste) artikkelen. Kan det være mulig å legge inn mulighet for to wp-lenker, og med *språkidentifisering" i et felt ved siden av? (Det dukker jo opp bøker på andre språk enn engelsk og norsk også, og for de som leser fransk, tysk, dansk, svensk, o.s.v., kan fransk wp/tysk wp o.s.v. ha forfatterinfo som ikke finnes i norsk eller engelsk wp....)

Jeg skjønner jo at biografiske data og lenke til forfatternettsted fort kan bli arbeidskrevende - men jeg tenkte jo ikke at du/dere bak nettstedet skulle sitte og skrive "forfatter-cv'er", altså! Min tanke var at det kanskje kunne gjøres som med bok-innlegging - med felter til å fylle ut, og fast norm for hvordan det skulle gjøres. De gangene jeg selv så langt har "måttet" løpe ut på nettet for å få vite mer om en "ny" forfatter funnet her inne, kunne jeg gjerne ha brukt de øyeblikkene ekstra på å legge inn forfatter-opplysningene jeg har funnet. For eksempel. Finner jeg i blant også en forfatterblogg av interesse, vil jeg gjerne bokmerke nettstedet - og da legger jeg gjerne inn lenken dit på bokelskere.no, i stedet for på min delicious.com-konto der jeg har drøssevis av likt og ulikt, ikke bare bokstoff.

Men i første omgang tror jeg at muligheten for wikipedia-lenke vil hjelpe mye - krysser fingrene og håper på julenissen nå....! (Er kjempefornøyd med bokinnleggings-muligheten, og mye vil som kjent ha mer... men er storfornøyd med bokelskere.no uansett, etter å ha gitt opp librarything som jeg fant altfor omstendelig å bruke. Ros til dere for bokelskere.no!)

:-D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Okei. Da skjønner jeg det blir vanskelig, med mindre noen har ubegrenset med fritid og vil bruke den til å skrive om hundretusener av forfattere... Men Wikipedia-link ville i alle fall vært bedre enn ingenting.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KBård StøreOleHanneTanteMamieReadninggirl30Akima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØTheaNinaHeidi HoltanRune U. FurbergRufsetufsaBritt ElinStein KippersundTorill RevheimLinnEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHanne MidtsundHeidi LChristofferEvaStine AskekntschjrldMaikenLars MæhlumToveanniken sandvikTalmaLilleviKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleser