Er på jakt etter en ny krimserie å lese! Har lest alt av Jørgen Jæger, Jørn Lier Horst og Jussi Adler Olsen. Har likt alle disse veldig godt! Noen som har forslag til nye serier jeg kan lese?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Hei, jeg har lest mye krimserier, og oppdager stadig nye skatter.

Jo Nesbø
Unni Lindell
Karin Fossum
Gunnar Staalesen
Henning Mankell

Det er gode krimserier, anbefaler å lese kronologisk

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Ser du har fått mange gode tips, eg heng meg på med forslag om Chris Tvedt. Her kan du velje mellom bøkene om advokaten Mikael Brenne og bøkene om kriposetterforskar Edvard Matre. Nokre av bøkene har han skrive saman med kona Elisabeth Gulbrandsen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

John Le Carre sine bøker er bra. Sort messe er en klassiker.....Det samme er bøkene om Smileys world om spionering under krigen. MANGE AV DISSE ER BLITT TIL FILM ELLER TV-SERIER...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sort messe er av John Dickson Carr.....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lahlums serie med k2 og patricia er veldig bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan anbefale Jan Erik Fjell, elsker bøkene hans . De kan leses uavhengig av hverandre, men det er altså mange av de samme karakterene vi følger hele tiden slik at det beste er å lese fra start til slutt.

Jeg er også veldig glad i krimbøkene til Torkill Damhaug, om du ikke har lest dem så kan du glede deg

Fossum servjeg at noen andre allerede har nevnt, så jeg skal ikke gjenta det, men understreker at det er utrolig mange gode bøker å finne fra henne.

Jo Nesbø, har du lest hans bøker? :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Her er det jo veldig mange å velge i mellom. Karin Fossum, Anne Holt, P D James, Åsa Larson, Unni Lindell, Henning Mankell, Camilla Lackberg, Lisa Marklund, Håkan Nesser, Gunnar Stålesen, Helene Tursten, Arnaldur Indridason, Knut Faldbakken, Elizabeth George, Hans Olav Lahlum er bare noen få av de jeg liker å lese. Lykke til. Når du har lest en bok du liker kan du se på bokanbefalinger for den boka, og få mange tips om andre forfattere.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for tips!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det skulle i allefall ikkje vere vanskeleg å finne alternativ. Eg les ikkje så veldig mykje krim, har ikkje lest nokon av dei du nemner. Derimot har eg lest, og liker godt, Harry Hole-bøkene til Jo Nesbø, Trondheimskrim-bøkene til Jørgen Brekke og Kepler-bøkene om Joona Linna. Eg ser at du ikkje har nokon av desse i bokhylla di. Kanskje nokon av desse kan passe for deg?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for svar! Kepler-bøkene har jeg tenkt på. Mulig det blir de :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Velg for all del Kepler! De er kjempebra! Jeg holder på med Kaninjegeren (den nyeste) nå, og den er kjempespennende, og noe av det beste jeg har lest :-)

Ellers anbefaler jeg også Liza Marklund, som jeg ser en annen her også har anbefalt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. Martol