Odd Thomas bøkene har jeg alltid hatt lyst til å lese, men ikke fått tak i ennå...Jeg lurer på hvorfor. Jeg ser jo Ghost Whisperer og Odd Thomas tror jeg er i litt samme kategori. Så nå er Odd-Thomas bøkene notert:) Det er en triologi, er det ikke? Eller er det flere bøker i rekken?

Har du lest pet sematary av Stephen King? Det er den beste boka jeg har lest av ham så langt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det finnes fire så langt, den første heter bare Odd Thomas. Min absolutte King favoritt er nok The Stand, deretter Misery. Men Pet Semetary er også god, jeg har lest det meste av ham og selv om det kan variere, har jeg ikke blitt skuffet. De mørke tårn- serien er også bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

The Stand har jeg ikke lest ennå, men den står på lista over bøker jeg skal lese. Misery er en god bok og syns heller ikke at filmversjonen er dårlig. Rett og slett et grøssende plot. Prøver å lese mye av Stephen King, men jeg ligger veldig mye etter. Han har jo skrevet tonnevis av bøker. Så prøver å lese både gammelt og nytt av ham. Har ikke lest den Under the dome som han ga ut tidligere i år, men jeg skal ha tak i den. Har de to første bøkene av Tower serien ståendes i bokhylla (hjelp! Jeg har så mye bøker å ta igjen, men får likevel ikke nok hehe) Jeg går aldri tom for bøker og får aldri nok av bøker. Men som jeg sier, bare kom med tips. Har en bok som jeg noterer boktitler og forfattere som jeg skal lese oppgjennom årene:) Og det er rikelig med plass:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBSiljeJarmo LarsenBerit R