Heisann :-)

House of Cards har vi sett her i huset også ja, og humret litt, for vi har tenkt at beskrivelsen av det politiske systemet og intrigene må vel være bra satt på spissen i serien. Etter denne valghøsten og begivenhetene etterpå lurer jeg nok på om det er mer realisme i serien enn jeg har trodd... Serien anbefales absolutt ja, den er kjempebra :-)

På bokfronten merker jeg at jeg koser meg mer nå når jeg ikke har noen leseutfordring. Jeg stressleste litt ifjor, hadde hele tiden i bakhodet at jeg måtte rekke et visst antall bøker hver måned.

Så på fredag avsluttet jeg Jon Michelets 'Skogsmatrosen', og har faktisk ikke lest annet enn aviser siden jeg lukket den boka. Og det er litt godt også, å få fordøyd en bok før man åpner en ny.
Så kan det hende jeg starter med 'Kaninjegeren' av Kepler i ettermiddag. Eller kan hende får den vente til i morgen :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

NerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine Olsrød