Har gått løs på to solide mursteiner av noen bøker:

1)Lytter til Anna Karenina på lydbok, er omtrent 25% inn i boka og liker den bedre og bedre. Var i utgangspunktet skeptisk da jeg fryktet den var mye mer innviklet og komplisert. Men finner mye glede her altså! Både karakterer, hendelser og replikker er underholdene og morsomme, til tross for tidvis dystre tema.

2) Ellers er jeg 300+ sider inn i Johan Harstads max Mischa og tetsoffensiven og jeg elsker denne boka mer og mer. Eneste minuset er at jeg kan altfor lite om historien fra 1970-1990 tallet... Det positive er at jeg lærer litt og får lyst til å lære mer om ting jeg burde kunne for lengst.. Finner også mange gullkorn her som jeg humrer godt av :

Det finnes ingen steder å dra når man ikke vil annet enn å bli værende.

"Det skulle latt seg gjøre å rådene bort sin egen hukommelse, det skulle vært mulig å amputere hjertet og overleve med organer som ikke stilte spørsmål eller forholdt seg til annet enn sine egne, mekaniske oppgaver. "

" Dagene deres ser ut som om de har blitt produsert av en ødelagt kopimaskin, kun avbrutt av premature sædutløsninger og månedlig menstruasjon. "

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundAndreas BokleserVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendliesomniferum