Angående boka som ikke skal fortelles fra et menneskes ståsted kan jeg anbefale boka jeg nettopp avsluttet : "The Art of Dancing in The Rain" Veldig fin bok. "Fortalt" av en hund!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har 'Watership Down' av Richard Adams på 'skal lese' - fortalt av kaniner, eller den jeg aldri rakk å lese ifjor 'Bamse og vennene hans', enda et valg kan være 'Wind in the Willows'.

Jeg er i gang med å lage meg en liste for 2017s leseutfordring, og når jeg er ferdig kommer jeg til å starte en diskusjon her hvor jeg oversetter lista til norsk med forklaringer noen forslag. Totalt med den avansere delen er årets utfordring på 52 bøker. Legger til noen bøker til lista mi, men fordeler ikke de fleste på punkter enda siden jeg kommer til å legge til flere bøker for hvert punkt og bestemmer med senere for hvilke jeg leser. Noen blir nok noen av de jeg ikke rakk ifjor også. Kun et punkt er jeg sikker på, A book you've read before that never fails to make you smile.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenEster SKirsten LundSynnøve H HoelGrete AastorpChristin SillibakkenMalinTheaG LReidun SvensliNikkaDaffy EnglundBerit RSigrid Blytt TøsdalRolf IngemundsenPiippokattaMarie HolterEvaHanne Kvernmo RyeJulie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  Frøysaa