Løfter denne jeg -- bare tre dager igjen av avstemningperioden. Spennende!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Veggen av Marlene Haushofer ligger gratis tilgjengelig på nb.no for de som ønsker det.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Så bra! Det kan helt sikkert være interessant for noen av deltakerne. Selv har jeg utgaven til Gyldendal fra 1994 (Vita-serien), og leste den faktisk da den kom på norsk. Gleder meg til gjensynet - dersom det er den som blir neste bok ut.

Tusen takk for godt utført detektivarbeid, gretemor, igjen :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nasjonalbiblioteket-utgåva kan nok trengast, ser det ut for (igjen, med forbehold om at denne boka vinn, og det vonar eg at den gjer). Eg har leita og leita og leita etter boka, Ark på Jessheim har 1 eksemplar (pocket), men dei var ikkje særleg lystne på å sende den til meg. Av antikvariat og bruktbokhandlar så har eg tråla det meste som eg veit om, og utan treff trudde eg. Men no har eg kanskje fått eit treff likevel, håper på avklaring i morgon.

For sikkerheits skuld så har eg også bestilt den frå biblioteket mitt. Dei hadde den sjølvsagt ikkje, men dei får den frå eit anna bibliotek om nokre dagar.

Men eg trur nok det er bryet verdt, eg har store forhåpningar til denne boka.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bare én dag igjen av avstemningen, så det ser ut til at du får rett i at valget denne gang faller på Veggen.

Men huff, så dumt at boka viser seg å være så vanskelig å få tak i. Men med mulighet til å låne den på biblioteket, lese den på nb.no eller kjøpe den på engelsk, bør jo de som ønsker det ha mulighet til å delta i felleslesingen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den er å få som lydbok på audible (hvertfall den britiske audible hvor jeg er: audible.co.uk) til overkommelig pris. Men du ønsker kanskje den norske versjonen?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for tips, men som du er inne på så ynskjer eg helst den norske versjonen. Og på papir. Og med stive permar. Men det skal nok bli ei ordning uansett. Og det kan godt tenkast at nokon av dei andre ynskjer å høyre på audible.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi har eit par-tre eks. på Deichman.. med harde permar.. Denne boka bør vi oppfordre forlaget til å gje ut på nytt. Anbefaler også den tyske orignalen for dei som les tysk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Selv har jeg ikke bestemt meg for om jeg velger lydbok eller papirbok. Kunne forsåvidt tenke meg å lese den på norsk, så vi får se. I så fall blir det vel kanskje bibliotekbok. Oppleseren på audible har imidlertid en særegen måte å lese romanen på - en måte som muligens passer til historien. Så det kan hende at jeg må finne ut av nettopp det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

gretemorEllen E. MartolAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalIngeborg GReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly Duck