Godt Nyttår alle sammen!

Jeg lager en tråd på Kongens fall om en ukes tid når folk har fått anledning til å skaffe boka, og så fritar jeg meg selv for ansvaret for lesesirkelen etter denne runden.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Boka kom i posten i går. Bokklubben-utgåve frå 1965. Nydeleg brukt-eksemplar frå Nome antikvariat, det er nesten slik at eg tviler på om førre eigar har lest boka i det heile. Får nesten litt andakts-kjensle av å åpne så gamle bøker som er i så god stand.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jeg hadde samme følelsen i går. Samme årgang, like gammel som meg. Jeg har fått min fra Bærum Bibliotek. Den har nok vært bladd i tidligere, men har ikke noen spor etter lånekort -og den knirker når man åpner den. Jeg får vel droppe småspisingen til akkurat denne boken. Gleder meg til å begynne på den!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hei, jeg har ikke deltatt på en stund på grunn av studier, men prøver meg igjen i lesesirkelen og blir med på felleslesningen av Kongens fall.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for prikkfri administrasjon av lesesirkelen - vi er nok mange her som ønsker deg en ny og bedre giv i 2017. Godt nyttår! Håper å ha deg tilbake med nye, innsiktsfulle betraktninger og interessant "sideinformasjon".

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Hjertelig takk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid NygaardHilde H HelsethGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodeminePrunellaWenchePirelliingar hToveIngeborgAud- HelenBjørn BakkenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRandiATine SundalPiippokattaNina GHanne Kvernmo RyeGro-Anita RoenGunillaHeidiCamillaRos-Mariknut erikTrineWenche VargasIngunn S